Itsehoito-osasto

Espoonlahden apteekki palvelee Lippulaivassa joka päivä

Olemme panostaneet itsehoito- ja terveystuotteiden esillepanoon. Asiointia helpottamaan Espoonlahden apteekista löytyvät tuotehyllyt mm. lapsille, matkailijoille, eläimille ja ravitsemuksesta.

Asiantunteva ja ammattitaitoinen lääkealan henkilökunta auttaa myös itsehoitotuotteiden ja -lääkkeiden valinnassa. Henkilökunnassamme on myös koulutettuja ravitsemuksen ja kosmetiikan ammattilaisia.

Apteekkikosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden valikoimaamme on laajennettu merkittävästi.
Valikoimassamme ovat seuraavat laadukkaat kosmetiikkasarjat: Aco, Atopik, Avene, Eucerin, Favora,
La Roche-Posay ja Vichy. 
Voit lukea lisää kosmetiikkasarjoista klikkaamalla sarjan logoa. 

Apteekkikosmetiikka on tarkkaan testattua ja sopii erityisesti herkälle ja allergiselle iholle tai
tuoksuyliherkälle.Useissa apteekkikosmetiikkasarjoissa on myös Allergia- ja Astmaliiton
"Allergiatunnus" ja ne on suunniteltu yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

 

Aco on ruotsalainen herkän ihon ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys. Acon ihonhoitotuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja kehitetty kosteuttamaan erilaisia ihotyyppejä tehokkaasti. Acon ihonhoitotuotteita myydään kaikisssa Pohjoismaissa vain apteekeissa.

Avene ihonhoitotuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan Avene-terveyslähdeveteen. Tuotteet soveltuvat erityisesti herkälle iholle, koska allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden käyttö ja määrä on minimoitu ja tuotteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.
Avene sarjassa on monipuolinen valikoima tuotteita kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille ja iho-ongelmista kärsiville. Osalla Avene-tuotteista on myös Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus.

Yli 100 vuoden ihonhoitokokemuksella Eucerin®-ihonhoitosarja tarjoaa laajan valikoiman turvallisia ja tehokkaita tuotteita erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Tuotteet ovat ihoystävällisiä ja helposti imeytyviä

Kaikki tuoteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa ja kliinisesti testattu. Tuotteet sisältävät vain tutkittuja, huolellisesti valittuja raaka-aineita vähentääkseen allergioiden ja ihoreaktioiden riskiä.

Suomalainen Favora-sarja on kehitetty erityisesti herkkäihoisille ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Favora-sarjaan kuuluu 18 tuotetta, joista 17 on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnusta. Favoran allergiatunnuksella varustetut tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille, koska tuoteet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita.

La Roche-Posay on kattava herkän ihon hoitosarja, joka pohjautuu rauhoittavaan La Roche-Posay lähdeveteen. Yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa suosittelee tuotesarjaa erilaisiin iho-ongelmiin, niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Vichy on Suomen johtava apteekkikosmetiikkasarja, jonka tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, hyvä siedettävyys ja miellyttävä käyttö. 
Vichy tuotteet sisältävät antioksidantteja sisältävää mineraalipitoista Vichy Thermal Spa-lähdevettä. Vichy tuotteet ovat hypoallergeenisia ja niiden sopivuus herkälle iholle on testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa.
Vichy sarjasta löytyy naisten jokaiseen elämänvaiheeseen sopiva tuote.

Louis Widmerin hypoallergeeniset ihonhoitotuotteet kehitetään ja valmistetaan Louis Widmerin omissa laboratorioissa yhteistyössä sveitsiläisten ihotautilääkäreiden kanssa.
Valikoimaan kuuluu sekä hajusteettomia että miedosti hajustettuja dermokosmetiikka tuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon.

Kotimainen Atopik on apteekkien kautta myytävä herkän ihon ihonhoitosarja. Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta.

Kuulumme Avainapteekkeihin

Kuukauden avainasiakas­tarjoukset

BEROCCA ENERGY ORANGE, 60 PORETABL.

21,90€
(27,70 e)

SEBAMED FACE & BODY WASH TAI SEBAMED OLIVE FACE & BODY WASH REFILL 1000 ML

15,90€
(20,50 e)

BETHOVER B12 STRONG 100 KAPS. TAI 120 TABL. TAI VADELMA-SITRUUNA, 120 TABL.

25,90€
(30,65 e)

AQUALAN PLUS, AQUALAN L TAI AQUALAN DUO 200 G

7,90€
(10,50 e)